Копи,Скен,Принт

Професионално, брзо и квалитетно печатење, копирање и скенирање
Најниска цена за црно бело и колор печатење и копирање
Пратетени го вашиот материјал на емаил или вибер и подигнете го во време кога вас ви одговара
Работиме со квалитетна хартија и оргинални тонери и со сигурност гарантираме квалитет
Емаил : info@pos.com.mk
Тел : 078 – 28 38 66